Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 70€.

Εμείς

Είμαστε ο Κώστας & η Αγγελική που με τον καιρό γίναμε grizo & prasino.

Ζούμε στη Θράκη και εδώ εξερευνούμε, ονειρευόμαστε και παράγουμε με αφοσίωση, σεβασμό και ειλικρίνεια αληθινά βιολογικά βότανα και εμπνευσμένα βοτανικά ροφήματα.

Παραμένουμε πιστοί ακόμη (και πάντα) στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Θέλουμε τα ροφήματά μας να γεμίζουν το φλιτζάνι που βρίσκεται μπροστά σας στις γκρίζες και τις πράσινες στιγμές της καθημερινότητας.

10 ΛΕΞΕΙΣ

Η ιστορία μας...

2012

O Κώστας & η Αγγελική συναντιούνται και επαγγελματικά ιδρύοντας τη «δρόγη βιολογικά βότανα» με στόχο τα βότανα τους να εμπνεύσουν τους γύρω τους να βρίσκουν χρόνο, να εκτιμούν το χρόνο και να μοιράζονται στιγμές και υγιεινά ροφήματα με τους αγαπημένους τους.

2013

Η παραγωγή οργανώνεται καλύτερα και αυξάνεται σταδιακά ενώ στον μηχανολογικό εξοπλισμό προστίθεται ένα σύγχρονο ξηραντήριο που επιτρέπει να ελεγχθούν περισσότερες παράμετροι ποιότητας.

2014

Τα βότανα γίνονται βιολογικά ροφήματα που προσφέρονται για πρωτη φορά σε ένα μικρό καφέ της Κομοτηνής και ύστερα σε ακόμη ένα και έπειτα σε ένα άλλο και...άλλο...και

2015

Δειλά δειλά, αρχίζουν οι εξαγωγές. Παράγονται στην Κομοτηνή αλλά καταναλώνονται με επιτυχία στη Γαλλία, την Αγγλία και την Κύπρο.

2016

Χαρούμενοι συγκεντρώνουμε τα 3 πρώτα αστέρια μας στα great taste awards λίγο αφότου ένα μικρό νέο μέλος της ομάδας μας, έφερε τα πάνω κάτω.

2017

Με ιδέες που ωρίμασαν στον χρόνο κι άλλες πολλές που γεννιούνται διαρκώς, με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη, με έμφαση στις σχέσεις (μεταξύ μας, μεταξύ σας, με τη φύση, με την τέχνη κλπ), όλα φαίνονται λίγο πιο όμορφα μέσα από ένα γκριζοπράσινο πρίσμα, και το ταξίδι ξεκινά...

2018

H Αγγελική αφήνει την προηγούμενη δουλειά της για αφοσιωθεί στο Grizo & Prasino που έχει πάρει πια σάρκα και οστά. Ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής της. Και η αρχή μιας νέας εποχής γεμάτης έμπνευση.

2019

Τα κρύα βοτανικά ροφήματα μπαίνουν στη ζωή μας και η γκάμα των προϊόντων του Grizo & Prasino γίνεται πιο καλοκαιρινή και πιο όμορφη από ποτέ.

2020

Ανασυντασσόμαστε, αυξανόμαστε και αποφασίζουμε ότι η ιεροτελεστία της προετοιμασίας, είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα των βοτάνων. Για αυτό ψάχνουμε, ανακαλύπτουμε και φέρνουμε στην Ελλάδα design σκεύη που μετατρέπουν την παρασκευή ενός βοτανικού ροφήματος σε εμπειρία.

2021

Ονειρευόμαστε να φέρουμε τον βοτανικό ενθουσιασμό στο κρύο τσάι και προσπαθούμε πολύ για αυτό. Ξανά και ξανά και ξανά....