Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 70€.
  1. Eίμαστε αφοσιωμένοι στο να παράγουμε βιολογικά, ευεργετικά και γευστικά βότανα.
  2. Πιστεύουμε ότι τα ελληνικά βότανα, αποτελούν την καλύτερη, από άποψη γεύσης, αρώματος και θρεπτικής αξίας επιλογή ροφήματος.
  3. Επιδιώκουμε να παράγουμε αειφορικά, να φροντίζουμε, να προστατεύουμε και να εμπιστευόμαστε τη φύση.
  4. Υπάρχουμε για να προσφέρουμε, με τρόπο διασκεδαστικό, φυσικές λύσεις για μία ισορροπημένη, ευτυχισμένη και με νόημα καθημερινότητα.
  5. Βλέπουμε τo grizo & prasino ως ευκαιρία να διαδώσουμε τις ορθές πρακτικές καλλιέργειας, συγκομιδής, διαλογής και συσκευασίας για να γίνει η υψηλή ποιότητα κανόνας, συνείδηση και τελικά απαίτηση.
  6. Εξερευνούμε με πάθος τις ανεξάντλητες χρήσεις, γεύσεις και θεραπευτικές ιδιότητες των ελληνικών βοτάνων.
  7. Μας τροφοδοτεί η εικόνα των ανθρώπων γύρω απο ένα τραπέζι και τα αισθήματα που δημιουργούνται με ένα φλιτζάνι στο χέρι.
  8. Βασιζόμαστε στην πηγαία μας πίστη στην ανθρώπινη θέληση, στην αρχαία ελληνική γνώση,στις σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις, στη βιωματική γνώση, στο παλιό και το καινούριο.
  9. Στόχος μας είναι να προτείνουμε ολοκληρωμένες βοτανικές εμπειρίες, που θα εμπνέουν τους συνανθρώπους μας να βρίσκουν χρόνο για τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους. Γιατί ξέρουμε ότι έτσι θα είμαστε όλοι πιο ζωντανοί, πιο υγιείς, πιο αισιόδοξοι.