Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 70 €

ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΒΟΤΑΝΑ.

Πιστεύουμε ότι κάθε καφέ, bistro, bar, εστιατόριο, ξενοδοχείο ή spa στην Ελλάδα θα έπρεπε να σερβίρει
«πραγματικά, ελληνικά βότανα».

Όλα τα συστατικά των ροφημάτων μας είναι ελληνικά, βιολογικά και προέρχονται από μία μικρής κλίμακας παραγωγή που δίνει προϊόντα μεγάλης γευστικής, αρωματικής και θρεπτικής αξίας.

Αν ενδιαφέρεσαι να συνεργαστείς μαζί μας, παρακαλούμε συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας και σύντομα θα λάβεις όλες τις σχετικές πληροφορίες.

10 λόγοι να βάλεις το γκριζοπράσινο στη ζωή σου και την επιχείρησή σου.

1. Βότανο, ο νέος καφές.

Όταν οι έλληνες ανακάλυψαν και παθιάστηκαν με την προέλευση των κόκκων καφέ, την ιδανική θερμοκρασία στο αφρόγαλα, και το γευστικό προφίλ, το να πίνεις espresso έγινε επιλογή lifestyle.

Τώρα βλέπουμε την ίδια τάση στα βότανα, το τσάι, τους χυμούς και τα άλλα υγιεινά ροφήματα, παρακολουθώντας μία έκρηξη εμφάνισης νέων σχετικών brands.

Ήδη οι μεγάλες αλυσίδες καφέ, για να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση και τη στροφή σε healthy επιλογές έχουν λανσάρει δικές τους εναλλακτικές σειρές ροφημάτων ή συνεργάστηκαν με μεγάλα tea-brands. Αυτό σημαίνει, ότι ήρθε η ώρα να εντάξεις στο Menu της επιχείρησής σου μία healthy,fun και ελληνική σειρά ροφημάτων. Λέγε με Grizo & Prasino!!!

2. Ανανέωση τώρα!

Σε κάθε grizo & prasino βότανο αντιστοιχεί ένα χρώμα μοναδικό. Τα χρώματα αυτά, πάνω στους λευκούς περιέκτες που φέρουν το σήμα του grizo & prasino και τοποθετημένα το ένα πλάι στο άλλο, δίνουν ένα τόνο διασκεδαστικό και ένα αποτέλεσμα φρέσκο που τραβάει τα βλέμματα…που σε κάνει να θες να ζήσεις μία «organic herbal experience» aka «βοτανική εμπειρία».

3. Υποστήριξη!

Στο grizo & prasino αγαπάμε τα βότανα που παράγουμε, θεωρούμε ομάδα τους πελάτες μας και νοιαζόμαστε. Πριν την επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας, παρέχουμε υλικό που διευκολύνει την εκπαίδευση του barista και του service αλλά επίσης επιδιώκουμε να πραγματοποιούμε οι ίδιοι την εκπαίδευση προσωπικού.

Είμαστε στη διάθεσή σας (και θα χαρούμε πολύ) να συζητήσουμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες και να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο να μπει το grizo & prasino στην επιχείρησή σου και να βοηθήσουμε να προωθηθούν σωστά και αποτελεσματικά τα βιολογικά ελληνικά βότανα.

4. Grizo & Prasino events!

Με βάση τις ανάγκες και την προσωπικότητα της επιχείρησης, δημιουργούμε, προτείνουμε και οργανώνουμε happenings με γευστικές δοκιμές, παρουσιάσεις ή mocktail nights, herbal cocktail parties και ακόμη περισσότερα ώστε να γίνει το Grizo & Prasino βασικός παράγοντας επιτυχίας της επιχείρησής σου.

5. Βραβεία

Συμμετέχουμε και θα συμμετέχουμε σε διεθνούς φήμης και αναγνώρισης διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας, προκειμένου οι διακρίσεις μας να αποτελούν ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια σου, ένα πλεονέκτημα στην πρότασή σου.

6. Νο worries!

Επιλέγοντας το Grizo & Prasino δεν επιλέγεiς απλώς έναν προμηθευτή αποξηραμένων βιολογικών βοτάνων, επιλέγεις να προσφέρεις στους πελάτες σου μία ολοκληρωμένη βοτανική εμπειρία. Δεν θα χρειαστεί να αναζητήσεις ούτε ιδιαίτερα και κατάλληλα σκεύη, ούτε συνοδευτικά, ούτε πρόταση σερβιρίσματος ούτε και μεθόδους προώθησης. Τα έχουμε όλα έτοιμα!

7. Είμαστε οι ειδικοί!

Θα είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πού και πώς παράγονται τα προϊόντα που προσφέρεις. Θα μπορείς να λύσεις οποιαδήποτε σχετική απορία σου ανά πάσα στιγμή. Θα ξέρεις ότι τα βοτανικά ροφήματα που σερβίρονται στην επιχείρησή σου, παράγονται σύμφωνα με τις νόρμες της βιολογικής γεωργίας, με τη συμμετοχή και υπό την επίβλεψη γεωπόνου σε όλα τα στάδια από την αρχή ως το τέλος. Μαζί μας, θα μπορείς να προσφέρεις μία μοναδική και διασκεδαστική βοτανική εμπειρία.

8. Μικρή παραγωγή-Υψηλή Ποιότητα.

Η περιορισμένης έκτασης δραστηριότητά μας, επιτρέπει να ελέγχουμε οι ίδιοι όλα τα στάδια της παραγωγής και μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε με τα χέρια, χωρίς μηχανικά μέσα που υποβαθμίζουν την ποιότητα και μειώνουν τη διατροφική αξία. Προσφέρουμε ολόκληρα φυτικά τμήματα, ολόκληρα φύλλα ή άνθη που έχουν συλλεχθεί προσεκτικά την κατάλληλη χρονική στιγμή. Για αυτό η γεύση, η όψη και το άρωμα κάθε βοτάνου grizo & prasino διαφέρουν τόσο από τα συνηθισμένα.

9. Locally sourced!

Eπιλέγεις να συνεργαστείς με μία οικογενειακή επιχείρηση, με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν, με συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι με ένα απρόσωπο μεγάλο brand. Επιλέγεις να προσφέρεις ελληνικά βότανα που έχουν παραχθεί με ήθος και σεβασμό στη φύση και στους ανθρώπους. Στηρίζεις την τοπική παραγωγή, μια μικρή αγροτική επιχείρηση στη Θράκη, την επιδίωξη μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και την ιδέα ότι κάτι που είναι νόστιμο, μπορεί να κάνει καλό στην υγεία και στο περιβάλλον. Μπορείς να προμηθευτείς βότανα από μία εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη … ή από τον Κώστα και την Αγγελική.

10. Οδηγούμαστε από το πάθος μας

Έχουμε όρεξη, όραμα και ωραία παραγωγή. Δίνουμε στο Grizo & Prasino τη δημιουργικότητα, την ενέργεια και τις καινοτόμες ιδέες μας. Πουλάμε βοτανικές εμπειρίες, αλλά το πάθος μας είναι ο χρόνος. O ελεύθερος χρόνος. Αυτός για τον εαυτό μας. Αυτόν επιδιώκουμε για εσάς και για εμάς. Κάθε φορά που φτιάχνεις ένα grizo & prasino ρόφημα αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου. Κάθε φορά που επιλέγει κάποιος grizo & prasino κάνει τη διαφορά.

  Πρόσθετες πληροφορίες για την επιχείρησή σου (προαιρετικά)

  Όταν τα ανακάλυψα, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα ξαναπιεί ποτέ πραγματικό χαμομήλι. Ούτε καν στο χωριό μου.
  Ηλίας Δ. Δράμα
  Αυτή η λουίζα πρέπει να είναι αυτό που λεν «το μαγικό βοτάνι».
  Κώστας Κ. Κομοτηνή
  Το καλύτερο είναι ότι σου δίνει ενέργεια χωρίς να έχει καθόλου καφεΐνη. Φανταστική μέντα.
  Μαρία Ν. Θεσσαλονίκη
  Εντάξει, έχω κολλήσει με το μελισσόχορτο. Ξέρω μόνο ένα άτομο που δεν του άρεσε. Σε όλους τους άλλους έχει γίνει εμμονή (ανάγκασα πολλούς να δοκιμάσουν).
  Δέσποινα Δ. Σπάρτη
  Επιτέλους αρωματικά φυτά που δεν έχουν γεύση γκαζόν ούτε γεύση τσιχλόφουσκα.
  Βασιλεία Μ. Χανιά
  Η επάξια βραβευμένη σας λουΐζα ήταν η αφορμή να σας γνωρίσω, να σας αναζητήσω και να απολαύσω και μερικά από τα υπόλοιπα βότανα σας. Μου χαρίσατε τον πιο γευστικό και αρωματικό χειμώνα και όχι μόνο
  Νίτσα Κ. Πάτρα